Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Nowe plany TAT na rok 2011
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Nowe plany TAT na rok 2011

Nowe plany TAT na rok 2011 1 year, 8 months ago #244

• bibol
  • Junior Boarder
Tourism Authority of Thailand, przyjęło nową długoterminową strategię działania, mającą na celu zabezpieczenie i utrzymanie na wysokim poziomie turystyki w Tajlandii zarówno w roku 2011 jak i w późniejszych latach. Jak podaje Suraphon Svetsreni, zarządca TAT'u, program ma objąć 5 punktów, które będą odgrywały kluczową rolę w tym programie: znaczenie walutowe i emocjonalne, turystyka krajowa i zagraniczna, krótkoterminowe polepszenie rynku i długoterminowe jego rozszerzenie, okresy szczytowe i o małym zainteresowaniu, pozyskanie ekonomicznych dochodów i zachowanie atutów ekologicznych.

TAT jak już się za coś bierze, to raczej robi to dobrze. Mam nadzieję, że dzięki temu Tajlandia podniesie się po ostatnich wydarzeniach. A Wy jak myślicie, co z tego może wyniknąć?
A tymczasem teledysk do piosenki let's take a break, która promuje tajską turystykę. Wykonawca to Nichkhun, którego uznano za ambasadora tajskiej turystyki
Last Edit: 1 year, 8 months ago by bibol.

O:Nowe plany TAT na rok 2011 1 year, 8 months ago #245

• smile
  • Junior Boarder
Po jakiemu śpiewa ten uroczy tajski blondyn, bo już mój słuch nie wyłapuje czy to tajski czy angielski czy mieszanka wybuchowa?

Co do inicjatyw - bo tego zdaje się dotyczy wątek - to na pewno w kraju tak atrakcyjnym jak Tajlandia (mam na myśli to, że sama w sobie jest atrakcyjna i jej wewnętrzne piękno jest samoistną reklamą) mogą one ewentualnie przyczynić się do "oczyszczenia" nieco nadwyrężonego za sprawą protestów antyrządowych obrazu kraju.

Podobają mi się hasła o "Przywracaniu uśmiechu"

O:Nowe plany TAT na rok 2011 1 year, 8 months ago #247

• bibol
  • Junior Boarder
smile napisał:
Po jakiemu śpiewa ten uroczy tajski blondyn

Śpiewa głównie po tajsku, ale wplata trochę angielskiego, głównie w refrenie W Tajlandii dziewczyny mają bzika na jego punkcie, tym bardziej, że śpiewa w koreańskim zespole. A koreańskie zespoły są zazwyczaj kochane przez Tajów
TAT mocno działa na rzecz turystyki, hasło "Amazing Thailand, Amazing Value" było strzałem w 10, także mam nadzieję, że teraz też wymyślą coś ciekawego ^_^ Pozostaje nam uzbroić się w cierpliwość, a wszystkie nowinki na pewno będę tutaj zamieszczał
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.22 seconds
Zmień język Thailand Thailand (English) Tailandia Tailandia (Español) Tailandia Тайланд (Русский) Thailand Thailand (Deutsch) Tajlandia Tajlandia (Polski)