Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Słonie malują obrazy

Słonie malują obrazy 1 year, 8 months ago #227

• Magda
  • Administrator
Niektórzy twierdzą, że słonie nie tylko potrafią, ale także lubią malować i mogłyby przynieść sporo wstydu niejednemu uczniowi szkoły artystycznej.

Słonie są niezwykle inteligentnymi zwierzętami, co niestety już od starożytności jest skrzętnie wykorzystywane przez rządnych rozrywki ludzi.
Czytaj całość artykułu
so.jpg

foto: Jeremiah Ro - www.flickr.com/photos/rothwerx/
Last Edit: 1 year, 8 months ago by Magda.

O:Słonie malują obrazy 1 year, 8 months ago #230

• Oliwia
  • Junior Boarder
Nie mogę w to uwierzyć! Wiedziałam, że to niezwykle mądre zwierzęta, ale żeby namalować jakiś konkretny kształt na polecenie trenera?

Ciekawe co taki słonik sobie myśli?

"Ale ci ludzie są śmieszni, narysuję im zwykłego kwiatka, a oni cieszą się jak dzieci. Przecież mają tych swoich Renoir... Degas..."

O:Słonie malują obrazy 1 year, 7 months ago #330

• Ana
Czytając ten artykuł kojarzą mi się ludzie, którzy malują ustami i stopami, z powodu braku rąk. Ale w końcu oni myślą, wiedzą, co chcą narysować. Ale skąd takie myśli u słonia?!

O:Słonie malują obrazy 1 year, 7 months ago #331

• G.
To chyba nie tyle ich "myśli", co komendy wydawane przez trenera. Tak czy siak to niesamowite, że słoń rysuje nawet na komendę! Czy ktoś wie jak to działa tak od strony technicznej?
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.19 seconds
Zmień język Thailand Thailand (English) Tailandia Tailandia (Español) Tailandia Тайланд (Русский) Thailand Thailand (Deutsch) Tajlandia Tajlandia (Polski)