Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Masaże tajskie

Masaże tajskie 6 months, 3 weeks ago #748

• annqq
  • Fresh Boarder
Tajlandia - ten kraj zaczął mnie fascynować. Kultura, kuchnia, a także tajskie masaże. Czy masaże tajskie są w Polsce popularne? Był ktoś z Was na takim masażu?, zamierzam się gdzieś wybrać, bo naczytałam się wielu pozytywnych opinii o takich masażach...

Re: Masaże tajskie 6 months, 3 weeks ago #749

• Oliwia
  • Junior Boarder
Ja to się ich boję

Nigdy nie miałam okazji doświadczyć tego na własnej skórze, ale kiedyś w necie widziałam filmik jak mała wątła pani tak wykręcała pewnego pana, że strzykały mu kości...

choć pewnie różne są tych masaży rodzaje...

W sumie to nie wiem co wyróżnia tej tajski od innych, mi się to głównie kojarzy z owym "łamaniem kości".

Re: Masaże tajskie 6 months, 3 weeks ago #751

• annqq
  • Fresh Boarder
Eee nie ma się czego bać. Ja się nie boję, Ty też nie masz czego , zastanawiam się tylko, która technika jest najlepsza, i jaka na co...
poza tym muszą być specjalnie wyszkoleni masażyści, którzy wiedzą jak uciskać, żeby nie zrobić krzywdy, tylko rozluźnić mięśnie. Masażyści nie zrobią krzywdy. )
Właśnie jest wiele technik masażu tajskiego, widziałam np. taki masaż bańkami chińskimi. U nas są one wykorzystywane do stawiania baniek jak człowiek jest chory a w Tajlandii robi się takie masaże z bańkami. Hmm może być ciekawe...

Re: Masaże tajskie 6 months, 3 weeks ago #753

• massagewarsaw
  • Gold Boarder
  • kurs masaz tajski warszawa
zapraszam na kursy szkoleniowe w roznych miastach, w kampinosie k warszawy dla amatorow 50% znizki
massagethai.info - kursy masazu tajskiego warszawa, wynajem domu w bangkoku od 200zl/tydzien, 540zl/miesiac
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.20 seconds
Zmień język Thailand Thailand (English) Tailandia Tailandia (Español) Tailandia Тайланд (Русский) Thailand Thailand (Deutsch) Tajlandia Tajlandia (Polski)