Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Wyjazd do Tajlandii 30.11.2011
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Wyjazd do Tajlandii 30.11.2011

Wyjazd do Tajlandii 30.11.2011 6 months, 1 week ago #770

• mrip
  • Fresh Boarder
Czy ktoś leci z biura TUI do Tajlandii 30.11.2011 (wycieczka objazdowa)??? Pierwszy listopadowy termin został odwołany, macie info co z kolejnymi wyjazdami? Dzięki za wszelkie informacje
Last Edit: 6 months, 1 week ago by mrip.

Re: Wyjazd do Tajlandii 30.11.2011 6 months ago #777

• kadilka
  • Fresh Boarder
Hej ja lece 30 na tą objazdówke. często szukam info i dzwonie do tui ale nic nie słyszałam zeby mieli odwołać, mam nadzieje ze sie jakoś sytuacja wyklaruje do tego czasu, bo najbardziej obawiam sie skutków po powodzi (tzn. jakieś choróbska itp.)
staram sie być dobrej myśli
pozdrawiam

Re: Wyjazd do Tajlandii 30.11.2011 6 months ago #778

• mrip
  • Fresh Boarder
kadilka wrote:
Hej ja lece 30 na tą objazdówke. często szukam info i dzwonie do tui ale nic nie słyszałam zeby mieli odwołać, mam nadzieje ze sie jakoś sytuacja wyklaruje do tego czasu, bo najbardziej obawiam sie skutków po powodzi (tzn. jakieś choróbska itp.)
staram sie być dobrej myśli
pozdrawiam

Re: Wyjazd do Tajlandii 30.11.2011 6 months ago #779

• mrip
  • Fresh Boarder
Mam już info z biura TUI w Krakowie, że wszystko jest uzgadniane z biurem niemieckim, więc będzie reakcja na wszelkie zagrożenia nawet epidemiologiczne, jak na razie (na obecną chwilę) wszysko jest ok. i wycieczka odbędzie się zgodnie z planem. Myślę, że będzie dobrze, zwłaszcza, że nasz pobyt w Tajlandii będzie w grudniu. W zasadzie nie są potrzebne żadne szczepienia, a ja zabieram jakieś środki przeciwko komarom.
Pozdrawiam i do zobaczenia

Re: Wyjazd do Tajlandii 30.11.2011 6 months ago #780

• kadilka
  • Fresh Boarder
hej ja sie zaszczepiłam na dur, wzw AB, polio. no i oczywiscie mam 2op. Malarone. i jakieś "OFFy"
moze sie szczesliwie spotkamy
a propos jaki planujesz dojazd do Wawy bo tam są straszne korki teraz przez te remonty? My zastanawialismy sie nad lotem z Katowic do Wawy, albo pociagiem, ale chyba pociag wybierzemy.

Pozdr

Re: Wyjazd do Tajlandii 30.11.2011 6 months ago #781

• mrip
  • Fresh Boarder
My z kolei planujemy lot z Rzeszowa do Warszawy, jazda samochodem i to
parę godzin wcale nam się nie uśmiecha, ale jeżeli będzie taka potrzeba
cóż...a korki....masakra...zwłaszcza w godzinach popołudniowych wyjazd z
Warszawy to ok. 2 godz.
No myślę, że się spotkamy Pozdro M i R

Re: Wyjazd do Tajlandii 30.11.2011 6 months ago #782

• greg
  • Administrator
24 listopada bede w Bangkoku , to napisze na forum i na Faceboku jak wyglada sytuacja.

@kadilka - zamiast offa proponuję Ci zaopatrzyć się w preparat Mugga - z co najmniej 20% zawartością DEET - jest bardzo skuteczny

Re: Wyjazd do Tajlandii 30.11.2011 6 months ago #783

• kadilka
  • Fresh Boarder
A może wiesz czy w samolocie podają jakieś jedzenie (bo to jest czarter tui to chyba nie)
pozdrawiam
Basia A

Re: Wyjazd do Tajlandii 30.11.2011 6 months ago #784

• kadilka
  • Fresh Boarder
hej!Greg mialam problem ze znalezieniem mugga, ale jak twierdzisz ze faktycznie lepsze to jeszcze poszperam na necie . czekam na info o sytuacji w BKK

pozdrawiam

Re: Wyjazd do Tajlandii 30.11.2011 6 months ago #785

• mrip
  • Fresh Boarder
Taką info otrzymaliśmy z biura:
Na pokładzie samolotu istnieje możliwość zakupu gorących posiłków (typu: kurczak/ziemniaki/fasolka lub makaron z warzywami, cena ok. 24 pln) oraz kanapek. W cenie maja Państwo gorący napój: kawę lub herbatę

Pozdrawiamy M i R
  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.29 seconds
Zmień język Thailand Thailand (English) Tailandia Tailandia (Español) Tailandia Тайланд (Русский) Thailand Thailand (Deutsch) Tajlandia Tajlandia (Polski)