Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Wizy do Tajlandii gdzie wyrobić?
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Wizy do Tajlandii gdzie wyrobić?

Wizy do Tajlandii gdzie wyrobić? 1 year, 11 months ago #63

• kris76
  • Fresh Boarder
Cześć

Jesienią jak już pisałem wybieram się do Tajlandii, i przy okazji pomyślałem o krótkim wyskoczeniu do Angkor Wat. Znalazłem tanie połączenie AirAsia - najpierw do Phnom Penh, potem łodzią (lub autobusem) do Siem Reap. Powrót prosto na Phuket (via Kuala Lumpur) i to wszystko za jedyne 180 dolarów

Ogólnie trapi mnie w tym rozwiązaniu jedna sprawa, czy muszę mieć oddzielną wizę na każdy wjazd do Tajlandii? Gdzie je lepiej załatwić na lotnisku czy w Polsce?

Kris

O:Wizy do Tajlandii gdzie wyrobić? 1 year, 11 months ago #64

• smile
  • Junior Boarder
Co prawda nie podróżowałem w ten sposób, ale wiem, że wiza turystyczna wyrabiana w ambasadzie pozwala na 4 wjazdy do Tajlandii (na przestrzeni tych 60 dni objętych wizą). Za każdy wjazd płaci się osobno, więc chyba nie trzeba za każdym razem wyrabiać nowej wizy, a tylko zapłacić za pojedynczy wjazd. Najlepiej spytać w ambasadzie przy okazji wyrabiania wizy.

O:Wizy do Tajlandii gdzie wyrobić? 1 year, 11 months ago #65

• greg
  • Administrator
Ponieważ w tej chwili nie płaci się za turystyczną wizę , to najlepszym wyjściem będzie załatwienie wielokrotnej wizy w Polsce. Zaoszczędzi Ci to czasu i nerwów

http://massagelondon.org massage therapy London th 1 year, 11 months ago #67

• massagewarsaw
  • Gold Boarder
  • kurs masaz tajski warszawa
wiza w konsulacie jest na 2 razy (jesli na 3 czy 4 to moga wymagac pokazania rezerwacji) i kazdy pobyt jest na 60 dni.

jesli kazdy z pobytow jest krotszy niz 16 dni (wiza na lotnisku 15 dni + jeden dzien bezplatnie), to nie musisz wyrabiac w konsulacie
massagethai.info - kursy masazu tajskiego warszawa, wynajem domu w bangkoku od 200zl/tydzien, 540zl/miesiac
Last Edit: 3 months, 3 weeks ago by massagewarsaw. Reason: http://massagelondon.org thai massage therapy central London

O:Wizy do Tajlandii gdzie wyrobić? 1 year, 10 months ago #129

• greg
  • Administrator
Tutaj masz kompletne FAQ na temat wizy do Tajlandii

faq wizy do Tajlandii

A tutaj obszerne wyjaśnienia na temat jakie wizy i gdzie najlepiej uzyskać.

Tajlandia wizy - jak,gdzie i za ile

Pamiętaj że w chwili obecnej wizy są darmowe, więc załatwienie ich w Polsce jest doskonałym wyjściem
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.24 seconds
Zmień język Thailand Thailand (English) Tailandia Tailandia (Español) Tailandia Тайланд (Русский) Thailand Thailand (Deutsch) Tajlandia Tajlandia (Polski)