Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Informacja turystyczna

Informacja turystyczna 10 months ago #620

• Mariola
Dzień dobry, mam nadzieję, że pytanie zadaję we właściwym miejscu na forum...
Chciałam zapytać jak w Tajlandii zorganizowana jest informacja turystyczna? Czy takich punktów jest wiele, są popularne tak jak np. u nas, w Polsce? Jeśli ktoś w takowych już się znalazł, czy mógłby mi powiedzieć czy tajlandzkie IT potrafią pomóc w konkretnej sprawie, np przedstawić mapkę z najciekawszymi atrakcjami miasta czy regionu?
I ostatnie pytanie z tym związane... czy informacja turystyczna działa w Tajlandii bezpłatnie, czy informacja odbywa się tam za jakąś opłatą? Np. za materiały?
Dziękuję z góry za odpowiedź, Mariola.

Odp: Informacja turystyczna 10 months ago #624

• massagewarsaw
  • Gold Boarder
  • kurs masaz tajski warszawa
oprocz kilku miejsc w bangkoku, to w innych miejscach tylko pojedyncze i "bez informacji" - po prostu siedzi ktos i czyta sobie ksiazke. Raz udalo mi sie w takim biurze kupic unikalny batik (specjalnie farbowane plotno), ktory byl czescia wyposarzenia biura, ale ktory zostal "uplynniony".

w bankoku sa broszury roznych atrakcji, rowniez sprzedaja bilety na turystyczna lodke po rzece czy objazd autobusem turystycznym po okolicy starego miasta.

najlepiej isc do agencji tyrystycznej, a rowniez pytac sie recepcjonistow w guest housach
massagethai.info - kursy masazu tajskiego warszawa, wynajem domu w bangkoku od 200zl/tydzien, 540zl/miesiac
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.17 seconds
Zmień język Thailand Thailand (English) Tailandia Tailandia (Español) Tailandia Тайланд (Русский) Thailand Thailand (Deutsch) Tajlandia Tajlandia (Polski)