Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Podróż poślubna :)

Podróż poślubna :) 11 months, 2 weeks ago #542

• tomasz
  • Fresh Boarder
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów
Piszę do Was ponieważ ruszam w podróż poślubną do Tajlandii. Ruszam na początku września, parę dni po ślubie. Mamy wykupiony przelot, plus chcemy z 3 dni pozwiedzać trochę w Bangkoku. Dalej nie wiem co się będzie działo. Jesteśmy raczej nastawieni na zwiedzanie, poznawanie kultury i aktywny wypoczynek

Wiem, że to pora deszczowa, ale co tam ;] I tak mi się wydaje, że będzie super. Ważne chyba z tego co wyczytałem, aby mieć możliwość przemieszczania się.

Mam pytanie do Was drodzy forumowicze. Słyszałem o fajnej wyspie Phi Phi, jest masa super miejsc. Może polecacie coś ciekawego ze swoich doświadczeń albo odradzacie.
Znajomy mówił, że bardzo rozbudowany jest transport lotniczy wewnątrz kraju.

Robimy szczepienia na żółtaczkę A+B, dur brzuszny, polio i chyba coś tam jeszcze.

Nie mogę się doczekać

Pozdrawiam

Odp: Podróż poślubna :) 11 months, 2 weeks ago #543

• massagewarsaw
  • Gold Boarder
  • kurs masaz tajski warszawa
zadne szczpienia nie sa konieczne, chyba, ze jestescie chorowici.
massagethai.info - kursy masazu tajskiego warszawa, wynajem domu w bangkoku od 200zl/tydzien, 540zl/miesiac

Odp: Podróż poślubna :) 10 months, 3 weeks ago #564

• Marlena Wawrzecka
Genialny pomysł z podróżą poślubną do Tajlandii! Piękne krajobrazy, egzotyczne jedzenie i co najważniejsze - po swoim powrocie nie będzie zanudzać sztampowymi opowieściami nowożeńców o miodowym miesiącu w Egipcie czy Turcji. Zazdroszczę i oczekuję oczywiście na fotorelację jak tylko wrócicie!

Odp: Podróż poślubna :) 9 months, 1 week ago #640

• iza
Polecam wyspe Koh Thao -jest malutka i piekna mozna wybrac sie na nurkowanie .Noclegi szukac na miejscu.Oraz wyspa Koh Samui tez cudowne miejsce i piekne widoki ; )))
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.20 seconds
Zmień język Thailand Thailand (English) Tailandia Tailandia (Español) Tailandia Тайланд (Русский) Thailand Thailand (Deutsch) Tajlandia Tajlandia (Polski)