Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Sylwester na wyspach.

Sylwester na wyspach. 1 year, 8 months ago #279

• Darek
Witam serdecznie.

Razem ze znajomymi chcemy się wybrac na wyspy do Tajlandii aby tam spędzic Sylwestra. Ale słyszeliśmy i czytaliśmy ze cenny w tym okresie są dosyc kosmiczne. Czy ktoś może był tam w zeszłym roku i zna jakieś ukryte miejsca? bądź może się podzielic wrażeniami.

Pozdrawiam

O:Sylwester na wyspach. 1 year, 8 months ago #284

• Tety
  • Junior Boarder
Darek napisał:

Razem ze znajomymi chcemy się wybrac na wyspy do Tajlandii aby tam spędzić Sylwestra. Ale słyszeliśmy i czytaliśmy ze cenny w tym okresie są dosyc kosmiczne. Czy ktoś może był tam w zeszłym roku i zna jakieś ukryte miejsca? bądź może się podzielic wrażeniami.

ceny zaczynają rosnąć tuż przed Świętami - jakieś 20%; na wyspach nawet do 30% - zarówno nocleg, jak i ceny w knajpkach

Czy ktoś może był tam w zeszłym roku i zna jakieś ukryte miejsca? bądź może się podzielic wrażeniami.

ukryte miejsca są w cenie i najlepiej odkryć je samemu

Re: Sylwester na wyspach. 6 months, 1 week ago #772

Witam. Wypełniłem test zgodnie z którym umrę za trochę ponad pół roku, więc postanowiłem zrobić coś nietuzinkowego i wykorzystać życie na maksa. Spoodobała mi się opcja wyjazdu na sylwestra do Bangkoku. Co o tym sądzicie?
Last Edit: 6 months, 1 week ago by greg. Reason: link reklamowy

Re: Sylwester na wyspach. 6 months ago #787

• massagewarsaw
  • Gold Boarder
  • kurs masaz tajski warszawa
jesli jestes na tyle naiwny, zeby wierzyc internetowym testom, a nie badaniom lekarskim, to najlepiej popelnij samobojstwo, a fundusze na planowanego sylwestra przeznacz na schronisko
massagethai.info - kursy masazu tajskiego warszawa, wynajem domu w bangkoku od 200zl/tydzien, 540zl/miesiac

Re: Sylwester na wyspach. 4 months, 2 weeks ago #1015

• Magda
  • Administrator
Kalendarz noworocznych imprez w Tajlandii jest naprawdę bogaty. Gdzie więc najlepiej pożegnać się ze starym rokiem?

Oto kilka propozycji

sylwester_w_bangkoku.jpg

(by Pietro Motta - Flickr)
Last Edit: 4 months, 2 weeks ago by zychh22.

Re: Sylwester na wyspach. 4 months, 2 weeks ago #1016

• LukaszP
  • Fresh Boarder
Magda wrote:
Kalendarz noworocznych imprez w Tajlandii jest naprawdę bogaty. Gdzie więc najlepiej pożegnać się ze starym rokiem?

Oto kilka propozycji

sylwester_w_bangkoku.jpg

(by Pietro Motta - Flickr)

Oczywiscie że Pattaya (już pisałem na fb) co roku mają 100000000razy lepsze fajerwerki niż bKk. Hotele miedzy soba robia zawody na najelpsze wybuchy
SAVE WATER...DRINK CHAMPAGNE
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.24 seconds
Zmień język Thailand Thailand (English) Tailandia Tailandia (Español) Tailandia Тайланд (Русский) Thailand Thailand (Deutsch) Tajlandia Tajlandia (Polski)