Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: TANIE bilety do Tajlandii

TANIE bilety do Tajlandii 1 year, 9 months ago #198

• greg
  • Administrator
Założyłem ten wątek, abyśy mogli dzielić się ciekawymi promocjami lotniczymi na kierunki azjatyckie, ze szczególnym uwzględnieniem Tajlandii oczywiście

Jak znajdziecie coś fajnego to wrzucajcie tutaj, z takimi danymi jak: miasto wylotu, miasto docelowe, data wyjazdu, data powrotu no i oczywiście cenę

O: TANIE bilety do Tajlandii 1 year, 9 months ago #209

• greg
  • Administrator
Ci którzy kupili bilety w okresie promocji Aerosvit niech się cieszą, dla pozostałych nie mam dobrych wieści. Przeczesałem oferty na listopad, grudzień, styczeń i luty i nie znalazłem nic ciekawego. W zasadzie wszystkie oferty powyżej 2600 zł.

Najtańsze połączenie jakie udało mi się znaleźć jest za 2080 zł wylot 2 grudnia powrót 24 grudnia, lub wylot 4 grudnia powrót 27 grudnia. Oczywiście linie Aerosvit czas przesiadek bardzo przyzwoity.

W miarę tanio polecimy w listopadzie (np. wylot z Warszawy 11 listopada, wylot z Bangkoku 5 grudnia) za 2280 zł ze wszystkimi opłatami. Niestety przy przesiadce w Kijowie czas oczekiwania na połączenie to ... 19 godzin, ale za to w miarę tanio.

Najciekawszą opcją na początek 2011 jest bilet Aerosvitu: wylot z Warszawy 26 stycznia, powrót 19 lutego za 2400 zł (ze wszystkimi opłatami, wliczając opłatę transakcyjną)
Last Edit: 1 year, 8 months ago by greg.

O: TANIE bilety do Tajlandii 1 year, 8 months ago #265

• Moann
niestety muszę zrezygnować z wyjazdu do Tajlandii w grudniu. Mam do odstąpienia bilet 29.11-29.12 aerosvift z Warszawy. nie wiem jak wyglada kwestia zmiany nazwiska na bilecie, ale jeśli ktoś byłby zainteresowany prosze o kontakt.
sallowMAŁPApoczta.onet.pl
Koszt biletu to 1600zł

O:TANIE bilety do Tajlandii 1 year, 6 months ago #358

• Magda
Witam,

Sprzedam bilet do bangkoku 4.12.2010- 4.01 2011 warszawa-kijow-bangkok

Cena- jedyne 500 dolarow plus koszt przebukowania.

kontakt - Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Pozdrawiam,

Magda

Odp: O: TANIE bilety do Tajlandii 1 year, 4 months ago #412

• ksenia
  • Fresh Boarder
Witaj Greg,
jestem zainteresowana wyjazdem do Tajlandii w lutym bądź marcu. Czy mógłbyś polecić linie lotniczne, które oferują w tym czasie najtańsze loty?

Odp: TANIE bilety do Tajlandii 1 year, 4 months ago #416

• massagewarsaw
  • Gold Boarder
  • kurs masaz tajski warszawa
sprawdzaj aerosvit
massagethai.info - kursy masazu tajskiego warszawa, wynajem domu w bangkoku od 200zl/tydzien, 540zl/miesiac
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.23 seconds
Zmień język Thailand Thailand (English) Tailandia Tailandia (Español) Tailandia Тайланд (Русский) Thailand Thailand (Deutsch) Tajlandia Tajlandia (Polski)