Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: z chang mai do phuket

z chang mai do phuket 1 year, 3 months ago #453

mam pytanko czy ktos moze poradzic jak najszybciej mozna sie dostac z czang mai do phuket, oczywiscie chodzi mi droga ladowa ,poniewaz przegapilem bilety lotnicze i teraz sa zbyt drogie:)

Odp: z chang mai do phuket 1 year, 3 months ago #457

• massagewarsaw
  • Gold Boarder
  • kurs masaz tajski warszawa
pociag przez bangkok + autobus lub autobus (moze jest bezposredni, ale ze wzgledu na odleglosc warto zrobic przerwe w podrozy).

pociag najlepiej sypialny, bo to ponad dobe.
massagethai.info - kursy masazu tajskiego warszawa, wynajem domu w bangkoku od 200zl/tydzien, 540zl/miesiac

Re: z chang mai do phuket 1 month, 1 week ago #1061

• mila
  • Fresh Boarder
Z Chiang Mai najszybciej będzie autobusem (pociąg jedzie dłużej). W centrum Chiang Mai możesz wykupic bilet autobusowy Chiang Mai - Phuket. (najczęściej z jedną przesiadką). Podróż wyjdzie o kilka godzin krócej niż gdyby jechac pociągiem a potem autobusem z Bangkoku do Phuket. Jeśli nie chcesz jechac autbusem z Bangkoku do Phuket, możesz dojechac pociągiem do Trang a stamtąd do Phuket.

Tutaj mam rozpisane rozkłady jazdy z Chiang Mai
travel-on-your-own.com/pl/destination/chiang-mai/how-to-get-to-chiang-mai
Agnieszka & Julien
www.travel-on-your-own.com/

Re: z chang mai do phuket 1 month, 1 week ago #1064

• massagewarsaw
  • Gold Boarder
  • kurs masaz tajski warszawa
to musztarda po obiedzie, pytanie bylo sprzed 14 miesiecy
massagethai.info - kursy masazu tajskiego warszawa, wynajem domu w bangkoku od 200zl/tydzien, 540zl/miesiac
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.52 seconds
Zmień język Thailand Thailand (English) Tailandia Tailandia (Español) Tailandia Тайланд (Русский) Thailand Thailand (Deutsch) Tajlandia Tajlandia (Polski)