Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Gdzie zjeść? Czyli adresy restauracji wietnamskich
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Gdzie zjeść? Czyli adresy restauracji wietnamskich

Gdzie zjeść? Czyli adresy restauracji wietnamskich 10 months, 2 weeks ago #591

• Mors
Witam, od dłuższego czasu rozglądam się po swojej okolicy za restauracjami typowo wietnamskimi. Znalazłam m.in.:

- "Dong-Nam" w Warszawie, przy ulicy Marszałkowskiej 45/49 (serwowana jest tutaj kuchnia wietnamska oraz tajska)

- "BONG-SEN" również w Warszawie, lokal mieści się przy ulicy Poznańskiej 12.

A może Wy posiadacie informacje o tym gdzie smacznie zjeść wietnamską potrawę w Polsce?

Odp: Gdzie zjeść? Czyli adresy restauracji wietnamskich 10 months ago #615

• Marek Sz.
W Warszawie, przy ulicy Gałczyńskiego 5/9 (centrum miasta) usytuowany jest bar z jedzeniem kuchni wietnamskiej. Tanio, szybko ale i całkiem smacznie. Zwie się „Binh Minh”.

Odp: Gdzie zjeść? Czyli adresy restauracji wietnamskich 10 months ago #618

• massagewarsaw
  • Gold Boarder
  • kurs masaz tajski warszawa
zastanawia mnie, czy marek i mors, to jedna i ta sama osoba, bo ich piewrsze wypowiedzi na forum ukazaly sie w tym samym czasie, 5.7.

idac dalej, zastanawia mnie, czy marek nie wcielil sie w "anonima" www.abctajlandia.pl/forum/24-wietnam/614-kiedy-do-wietnamu-idealna-pora-na-wycieczke.html i "galarete" w www.abctajlandia.pl/forum/23-kambodza/616-potrawy-wizytowki-kambodzanskie.html, poniewaz znowu ich wypowiedzi ukazaly sie w tym samym czasie i na podobne tematy.

rozumie, ze jakas ambasada zatrudnila jakas firme propagandowa, ale zabraklo jej na biale rekawiczki
massagethai.info - kursy masazu tajskiego warszawa, wynajem domu w bangkoku od 200zl/tydzien, 540zl/miesiac
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.19 seconds
Zmień język Thailand Thailand (English) Tailandia Tailandia (Español) Tailandia Тайланд (Русский) Thailand Thailand (Deutsch) Tajlandia Tajlandia (Polski)