Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Dni Tajlandii w Warszawie - bezplatny masaz
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Dni Tajlandii w Warszawie - bezplatny masaz

Dni Tajlandii w Warszawie - bezplatny masaz 1 year, 11 months ago #28

• massagewarsaw
  • Gold Boarder
  • kurs masaz tajski warszawa
Dni Tajlandii w Warszawie to impreza na świeżym powietrzu, która odbędzie się ona na Nowym Świecie, na odcinku od Ronda de Gaulle′a do ul. Foksal, w dniach 12-13 czerwca.

Przewidywane jest ok. 30 stoisk, gdzie będzie można zapoznać się z tajskim masażem, rękodziełem, skosztować potraw tajskiej kuchni. Wszystko oczywiście za darmo.

Na głównej scenie odbędą się pokazy Muay Thai (tajski boks) (będą to: pokaz walki z cieniem, pokaz treningu z tarczami, pokaz kombinacji w parach, prezentacje technik dozwolonych i nie dozwolonych w walce sportowej oraz pokaz samej walki). Ponadto będą pokazy klasycznego tańca tajskiego w wykonaniu tancerzy, którzy przyjadą do nas z Hannoveru.

[do tej pory nie ma oficjalnej informacji na stronie organizatora, chociaz na miescie sa plakaty o tej imprezie - a info jest sciagniete z netu. Nie podaje zrodla, poniewaz jest niescisle i komentarz jest mylacy - mozna go sobie wygooglowac]
massagethai.info - kursy masazu tajskiego warszawa, wynajem domu w bangkoku od 200zl/tydzien, 540zl/miesiac

O:Dni Tajlandii w Warszawie - bezplatny masaz 1 year, 11 months ago #35

• greg
  • Administrator
Jest info na stronie Ambasady Tajlandii - mam nadzieję, że można je uznać za wiarygodne i Dni Tajlandii się odbędą w planowanym terminie.

Link do Dni Tajlandii

http://massagelondon.org massage therapy London 1 year, 11 months ago #36

• massagewarsaw
  • Gold Boarder
tak, ambasada wstawila link dopiero przed paroma godzinami
massagethai.info - kursy masazu tajskiego warszawa, wynajem domu w bangkoku od 200zl/tydzien, 540zl/miesiac
Last Edit: 3 months, 3 weeks ago by massagewarsaw. Reason: http://massagelondon.org thai massage therapy central London

O:Dni Tajlandii w Warszawie - bezplatny masaz 1 year, 10 months ago #107

• greg
  • Administrator
Ktoś był? Ja niestety skorzystałem z pięknej pogody i wyjechałem na wieś, i się nie pojawiłem

O:Dni Tajlandii w Warszawie - bezplatny masaz 1 year, 10 months ago #110

• massagewarsaw
  • Gold Boarder
nie, ale wszystkie relacje, ktore czytalem, byly niepochlebne dla organizatorow - nie przylozyli sie w tym roku. Bardzo niewielka impreza, zawalila informacja.

O:Dni Tajlandii w Warszawie - bezplatny masaz 1 year, 10 months ago #111

• greg
  • Administrator
No to szkoda, poprzednie dwie edycje bardzo mi się podobały i spędziłem tam sporo godzin. No ale jak wiadomość o imprezie pojawia się w sieci 2- dni wcześniej to o czym tu mówić

Odp: Dni Tajlandii w Warszawie - bezplatny masaz 12 months ago #533

• massagewarsaw
  • Gold Boarder
w tym roku pod nazwa "Tajlandia Expo Warszawa" - na skale wieksza, niz w ubieglym roku, z informacja szeroko rozpowszechniona przez internet i inne media.

www.abctajlandia.pl/forum/20-regulamin-ogloszenia-i-konkursy-/522-tajlandia-expo-warszawa-2-56-zdrowie-i-uroda-ma.html

mozna sie spodziewac duzej i udanej imprezy

Odp: Dni Tajlandii w Warszawie - bezplatny masaz 11 months, 3 weeks ago #538

• massagewarsaw
  • Gold Boarder
www.lazienki-krolewskie.pl/content/view/672/336/lang,pl/

W sobotę, 4 i w niedzielę, 5 czerwca o godzinie 14:00 zapraszamy na niecodzienne wydarzenie – występy Zespołu Tajskiego Tańca Klasycznego w Amfiteatrze w Łazienkach Królewskich. Zespół Tajskiego Tańca Klasycznego to grupa, której zadaniem jest zachowanie i promowanie dziedzictwa narodowego sztuk scenicznych. Ich bazą jest Biuro Sztuk Scenicznych Departamentu Sztuk Pięknych w Ministerstwie Kultury.

Występy grupy przedstawiają rytuały dworskie, narodowe uroczystości i zwyczaje. Najlepiej znani są z wykonywania „Khon” (tańca masek), „Lakorn” (teatru tańca) oraz tańców ludowych. Serdecznie zapraszamy – wstęp wolny.

W skład zespołu oprócz klasycznych tancerzy, muzyków, recytatorów i śpiewaków, wchodzi rónież cała grupa projektantów strojów oraz techników. Ze swoją olbrzymią wiedzą na temat prastarej sztuki widowiskowej oraz wprowadzanymi do niej innowacjami Zespół Tajskiego Tańca Klasycznego uważany jest za najlepszy w swojej dziedzinie w kraju.

Od lat pełni bardzo ważną rolę w zachowaniu tradycyjnej sztuki widowiskowej i umacnianiu żywej części tajlandzkiego dziedzictwa. Ich przedstawienia cenione są nie tylko w Tajlandii, ale i na całym świecie.

Odp: Dni Tajlandii w Warszawie - bezplatny masaz 11 months, 3 weeks ago #539

• massagewarsaw
  • Gold Boarder
9 czerwca 13:00 - 16:00

Collegium Novum, s. B212c,
Al. Niepodległości 4
Poznań

Studenci filologii wietnamsko-tajskiej serdecznie zapraszają wszystkich mniej lub bardziej zainteresowanych na Dzień Tajski!

W programie:

Prezentacje o Tajlandii
Pokaz masażu tajskiego i Muay Thai
Pokaz tańca tajskiego
Degustacja potraw Tajlandii przygotowanych przez Ambasadę Królestwa Tajlandii w Polsce

i inne cuda i dziwy prosto z tego wspaniałego kraju!
Last Edit: 11 months, 3 weeks ago by .

Odp: Dni Tajlandii w Warszawie - bezplatny masaz 11 months, 1 week ago #549

• michal
  • Fresh Boarder
  • Sklep Tajski, www.tajskijedwab.pl
To chyba jakieś Dni Tajskie dla studentów tylko, bo dopiero teraz z tego forum się dowiedziałem, a w Poznaniu nie widziałem żadnej reklamy :/

massagewarsaw wrote:
9 czerwca 13:00 - 16:00

Collegium Novum, s. B212c,
Al. Niepodległości 4
Poznań

Studenci filologii wietnamsko-tajskiej serdecznie zapraszają wszystkich mniej lub bardziej zainteresowanych na Dzień Tajski!

W programie:

Prezentacje o Tajlandii
Pokaz masażu tajskiego i Muay Thai
Pokaz tańca tajskiego
Degustacja potraw Tajlandii przygotowanych przez Ambasadę Królestwa Tajlandii w Polsce

i inne cuda i dziwy prosto z tego wspaniałego kraju!
  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.31 seconds
Zmień język Thailand Thailand (English) Tailandia Tailandia (Español) Tailandia Тайланд (Русский) Thailand Thailand (Deutsch) Tajlandia Tajlandia (Polski)