Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Bardzo mi się podoba ta strona!!!

Bardzo mi się podoba ta strona!!! 1 year, 11 months ago #21

• Tety
  • Junior Boarder
strona jest super! jestem fanką Tajlandii i jest to mój ulubiony kierunek podróży, ale do tej pory sama wyszukiwałam informację - i to głównie na angielskojęzycznych stronach/ forach. Dlaczego? Bo do tej pory nigdzie nie znalazłam pełnych informacji. A tu jest nawet krótki i baaardzo przydatny kurs tajskiego!!! Super! Tak trzymać!!!

O: Bardzo mi się podoba ta strona!!! 1 year, 11 months ago #24

• greg
  • Administrator
Dzięki serdeczne za miłe słowa Chcemy aby strona była tak bardzo przydatna jak to tylko możliwe. A jeżeli interesujesz się językiem tajskim, to mam nadzieję, że Cię zaskoczymy bardzo miło (w niedalekiej przyszłości)

O:Bardzo mi się podoba ta strona!!! 1 year, 11 months ago #27

• jn422
  • Fresh Boarder
Stronka ciekawa, dużo fajnych zdjęć i kopalnia wiedzy o Tajlandii... Szukałem jakiegoś info o tym nieznanym mi kraju i natknąłem się na tą stronę. Trzymajcie tak dalej.
Pozdrawiam

O:Bardzo mi się podoba ta strona!!! 1 year, 11 months ago #83

• Suzyy
  • Fresh Boarder
I mnie sie podoba tez

mam tylko nadzieje ze w niedalekiej przyszlosci sie rozkreci

ale mam mala sugestie moze by tak chat otworzyc na stronie dla wszystkich fanatykow

O:Bardzo mi się podoba ta strona!!! 1 year, 10 months ago #101

• greg
  • Administrator
Hmm czat niegłupia sprawa, ale czy będą chętni? Zawsze można poczatować na Facebooku na naszym profilu
www.facebook.com/pages/Tajlandia-abcTajlandiapl/136396043041566

O:Bardzo mi się podoba ta strona!!! 1 year, 10 months ago #116

• Suzyy
  • Fresh Boarder
oj tam oj tam!

przyda sie na stronie

korzystam rowniez ze strony thailandqa.com i tam jest czat ! jest kliku ludzi ktorzy wchodza regularnie takze prosze sie nie lenic i do roboty
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.23 seconds
Zmień język Thailand Thailand (English) Tailandia Tailandia (Español) Tailandia Тайланд (Русский) Thailand Thailand (Deutsch) Tajlandia Tajlandia (Polski)