Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Pomocy!

Pomocy! 1 year, 10 months ago #124

• kasia
  • Fresh Boarder
Może przyda się ten temat. Ja na przykład nie wiem, jak zacytować poprzedniczkę. Ostatnio nic mi nie wyszło.

O:Pomocy! 1 year, 10 months ago #126

• admin
  • Fresh Boarder
kasia napisała:
Może przyda się ten temat. Ja na przykład nie wiem, jak zacytować poprzedniczkę. Ostatnio nic mi nie wyszło.

Fajny temat Na pewno się przyda

Twój problem jest prosty do rozwiązania

Aby kogoś zacytować, należy kliknąć na ikonce Cytuj i automatycznie otwiera się okienko odpowiedzi wraz z zaznaczonym tekstem do cytowania.

Jakbyś miała dalsze problemy daj znać - zrobię jakieś zrzuty ekranowe
Last Edit: 1 year, 10 months ago by admin.

O:Pomocy! 1 year, 10 months ago #127

• kasia
  • Fresh Boarder
admin napisał:
kasia napisała:

Fajny temat Na pewno się przyda

Twój problem jest prosty do rozwiązania

Aby kogoś zacytować, należy kliknąć na ikonce Cytuj i automatycznie otwiera się okienko odpowiedzi wraz z zaznaczonym tekstem do cytowania.

Jakbyś miała dalsze problemy daj znać - zrobię jakieś zrzuty ekranowe

OK, OK

O:Pomocy! 1 year, 10 months ago #148

• olga
  • Fresh Boarder
Mam pytanie: jak zrezygnować z przyjaźni na facebooku? Na początku jego istnienia bez opamiętania zapraszałam wszystkich, by zostali moimi przyjaciółmi. Teraz, kiedy emocje opadły, a ludzie się rozgadali, wychodzi, że w stosunku do niektórych trochę się pomyliłam. I już niestety nie chcę być przyjacielem. Jak to można załatwić?

O:Pomocy! 1 year, 10 months ago #150

• andy
  • Fresh Boarder
To bardzo proste.

Musisz się zalogować na Facebooka, potem kliknąc zakładkę Konto (w prawym górnym rogu)

Z rozwijanej listy wybierasz pierwszą pozycję Edytuj Znajomych

Potem w menu po lewej stronie ekranu klikasz Wszystkie kontakty i dostajesz w efekcie listę osób, które znasz/lubisz.

Żeby kogoś usunąć z listy swoich kontaktów wystarczy kliknąć na krzyżyk znajdujący się z prawej strony nazwiska i potwierdzić akcję - i to wszystko

Andy
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.22 seconds
Zmień język Thailand Thailand (English) Tailandia Tailandia (Español) Tailandia Тайланд (Русский) Thailand Thailand (Deutsch) Tajlandia Tajlandia (Polski)